Naš profil

Ansal Steel d.o.o.

“Ansal Steel doo“ Beograd osnovano je 2008 god. ali je zahvaljući bogatom iskustvu svog mendžmenta u mašinskoj industriji, doživelo brz razvoj i transformaciju od trgovinske do proizvodne firme.

Sedište firme je u centru Beograda, koji se odlikuje dobrim geografskim položajem s obzirom da su u blizini luke na Jadranskom, Egejskom i Crnom moru, a sam grad se prostire na obalama dveju reka pa postoiji mogućnost transporta robe i rečnim putem. Proizvodnja “Ansal Steel” doo smeštena je na tri proizvodne lokacije: U Surdulici (300 km južno od Beograda, a na 10 km udaljenosti od glavnog autoputa Beograd-Solun), Vranju (345 km južno od Beograda, pored glavnog autoputa Beograd-Solun) i Ljigu (80 km južno od Beograda, pored Ibarske magistrale).

Proizvodni program firme “Ansal Steel doo” su rezervni delovi koji se koriste u mašinskoj i rudarskoj industriji i to odlivci i otkivci sa kompletnom mašinskom obradom ili bez nje, svih kvaliteta čelika i čeličnog liva u težinskom opsegu odlivaka od 1kg do 20 000kg, a otkivaka od 5kg do 10 000kg. Firma “Ansal Steel doo” proizvodi zupčanike i vratila po zahtevu kupca, reduktore i rezervne delove reduktora, rezervne delove drobilica i mlinova u rudarstvu.

Od 2009 god. “Ansal Steel doo” proširuje svoje usluge u ovoj industriji proizvodnjom metalnih rolni i bubnjeva raznih tipova, kao rezervnih delova za trakaste transportere. Takođe, “Ansal Steel doo” obavlja i kompletnu izradu i montažu sistema trakastih transportera.

Zahvaljujući iskusnim inžinjerima u okviru svog razvojnog tima “Ansal Steel doo” vrši i projektovanje mašinskih elemenata, pruža uslugu mašinske obrade, kao što i ustupa kvalifikovane radnike na određeno vreme.

UPRAVNA-ZGRADAmapa-srbije+

Mercury