SERTIFIKATI

Vi ste ovde: Naslovna SERTIFIKATI

SERTIFIKATI

Strateška odluka i osnovno opredeljenje kompanije "Ansal Steel d.o.o. Beograd" je primena međunarodnih standarda u poslovanju, u cilju ostvarenja visokog kvaliteta naših proizvoda, ali nipošto na račun ugrožavanja životne sredine kao ni bezbednosti i zdravlja na radu. Iz tog razloga, naš menadžment je svojim predanim radom uspeo da učini kompaniju ponosnim nosiocem standarda upravljanja kvalitetom, zaštite životne sredine i zaštite zdravlja i bezbednosti na radu.

 

  • Smatramo da je primena sistema upravljanja kvalitetom (Standard SRPS ISO 9001:2008) ispravan put kojim se razvija, primenjuje i poboljšava efektivnost poslovanja, a sve u cilju ispunjenja zahteva i povećanja zadovoljstva kupaca, u skladu sa zakonom i propisima.
  • Sa svojom politikom poslovanja  i neprestanim kontrolisanjem uticaja svih procesa na životnu sredinu, naša organizacija se neprestano trudi da postigne i prikaže svoj učinak u zaštiti životne sredine. U ovom smislu, u skladu sa zakonom, preduzeli smo brojna ispitivanja i provere kako bismo ocenili i unapredili sopstveni učinak na polju zaštite životne sredine. Međunarodni sistem zaštite životne sredine (Standard SRPS ISO 14001:2005) obezbedio nam je ostvarenje našeg cilja zaštite životne sredine zajedno sa našim ekonomskim ciljevima.
  • Stalno nastojimo da održimo i unapredimo nivo fizičke, mentalne i društvene bezbednosti naših radnika, kao i da sprečimo njihovo povređivanje. Svesni smo značaja bezbednosti i zdravlja svojih zaposlenih, te se zato čvrsto zalažemo za to da svoje poslovanje uskladimo sa zahtevima međunarodnog sistema upravljanja zaštitom bezbednosti i zdravlja na radu (Standard SRPS OHSAS 18001:2008).

 

Sertifikati obezbeđuju pozicioniranje u društvu uspešnih i prestavljaju verifikaciju dobre poslovne prakse.

REFERENCE