NAŠ PROFIL

Vi ste ovde: Naslovna NAŠ PROFIL

NAŠ PROFIL

Preduzeće "Ansal Steel d.o.o. Beograd" osnovano je 2008 godine ali je, zahvaljujući bogatom iskustvu svog menadžmenta u mašinskoj industriji, doživelo brz razvoj i transformaciju od trgovinske do proizvodne firme.

 

Sedište firme je u centru Beograda, dok je proizvodnja smeštena na tri proizvodne lokacije: Surdulica, Vranje i Ljig

 

Proizvodni program firme su u početku činili rezervni delovi koji se koriste u mašinskoj i rudarskoj industriji, i to odlivci i otkivci sa kompletnom mašinskom obradom ili bez nje, svih kvaliteta čelika i čeličnog liva u težinskom opsegu odlivaka od 1kg do 20.000kg, a otkivaka od 5kg do 10.000kg. Takođe, počeli su da se proizvode i zupčanici i vratila po zahtevu kupca, reduktori i rezervni delovi reduktora, rezervni delovi drobilica i mlinova u rudarstvu.

 

Od 2009. godine kompanija proširuje svoje usluge u industriji rudarstva proizvodnjom metalnih rolni i bubnjeva raznih tipova, kao rezervnih delova za trakaste transportere. Takođe, počinje da se obavlja i kompletna izrada i montaža sistema trakastih transportera.

 

Zahvaljujući iskusnim inženjerima u okviru svog razvojnog tima, danas se vrši i projektovanje mašinskih elemenata, pruža se usluga mašinske obrade i ustupaju se kvalifikovani radnici na određeno vreme.

REFERENCE